Marţi,
19.01.2021
Innorat
Acum
-4°C

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

În Transilvania, la începutul primei săptămâni, valorile termice diurne se vor menține ușor sub cele normale pentru această perioadă, cu o medie de 1...2 grade. Treptat, până în data de 6 decembrie, maximele termice vor crește semnificativ, iar media acestora va fi de 9...10 grade.

În a doua parte a intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 5...6 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 2 decembrie, va fi în scădere spre -9...-8 grade. Până la începutul celei de-a doua săptămâni din interval, minimele vor fi în creștere spre medii în jurul a 2 grade, valori peste normele perioadei. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -1 grad.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere în jurul datei de 4 decembrie și în a doua săptămână, cu precădere în zilele de 7 și 8 decembrie. 

Vizualizari: 1367

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus