Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Dr. Lavinia Danciu a fost numită în funcția de director medical interimar al Spitalului TBC din Sibiu. Propunerea Budescu a căzut

Dr. Lavinia Danciu a fost numită în funcția de director medical interimar al Spitalului TBC din Sibiu. Propunerea Budescu a căzut

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a decis ca medicul primar pneumolog Lavinia Danciu să ocupe postul de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu. Medicul va ocupa această funcție timp de șase luni. Numirea a fost făcută în contextul în care, la 1 decembrie, mandatul medicului Ioan Grăghilă a expirat, iar acesta nu a mai dorit să și-l prelungească.

„Având în vedere că la data de 1.12.2020 a expirat mandatul de director medical interimar al domnului dr. Drăghilă Ioan, medic primar pneumolog, începând de astăzi, 02.12.2020, doamna Lavinia Danciu, medic primar pneumolog, coordonator al Programului național de prevenire, supraveghere și control al tuberculozei din județul Sibiu, angajată a Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu de 26 de ani, respectiv din data de 21.02.1994, este numită în funcția de director medical interimar, prin Dispoziția Președintei Consiliului Județean Sibiu nr.307/27.11.2020, până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Aceștia mai menționează faptul că Spitalul de Pneumoftiziologie a solicitat la finele lunii noiembrie aprobarea Consiliului Județean Sibiu pentru organizarea concursului de ocupare a funcției de director medical, în prezent desfășurându-se procedura de organizare a acestuia.

Vă reamintim că, în ședința de Consiliu de Administrație din cadrul Spitalului TBC, pentru funcția de director medical a fost propus dr. Gabriel Budescu, fostul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Dr. Lavinia Danciu este angajată a spitalului TBC de 26 de ani. Este medic primar pneumolog  și coordonator al Programului național de prevenire, supraveghere și control al tuberculozei din județul Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Silviu Sibiu

Acum 3 ani

Felicitari, doamna Campean! Ati luat o decizie foarte buna, era culmea ca directorul medical (!) al unui spital TBC sa fie un stomatolog, adica dr. Budescu. Si asta in plina pandemie si mai ales dupa ce dr. Budescu a avut o prestatie submediocara la DSP.
Raspunde

Kokos Kokos

Acum 3 ani

Budescu are tot timpul inainte , doamna e numita interimar doar pe maxim 6 luni. Sigur din cauza scandalului iscat acum inainte de alegeri , liberalii au dat inapoi , dar peste 6 luni nu mai sunt alegeri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus