Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

14 jucători de la Hermannstadt au coronavirus. Patru au fost testați pozitivi astăzi

14 jucători de la Hermannstadt au coronavirus. Patru au fost testați pozitivi astăzi

Numărul total al jucătorilor testaţi pozitiv din lotul echipei AFC Hermannstadt a ajuns la 14, după ce astăzi, alți patru jucători au fost depistați pozitiv. ''Aceştia au intrat în izolare şi urmează în prezent toate recomandările DSP Sibiu. De asemenea, doi fotbalişti şi un membru al staff-ului tehnic au primit rezultat negativ la aceeaşi testare şi pot reveni la programul normal de antrenamente. Toţi cei 6 jucători şi persoana din staff-ul tehnic au fost declaraţi contacţi direcţi de către fotbaliştii şi membrii staff-ului depistaţi pozitivi la testarea COVID-19 din această săptămână'', precizează clubul de pe Cibin.

Vineri, LPF a amânat meciul FC Viitorul Constanţa - FC Hermannstadt după ce 10 jucători şi cinci persoane din staff-ul tehnic al echipei sibiene au avut rezultate pozitive la testarea din 2 decembrie.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1189

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus