Vineri,
22.01.2021
Innorat
Acum
0°C

Asistentul medical comemorat astăzi a murit în urma unui accident rutier, nu din cauza coronavirusului

Asistentul medical comemorat astăzi a murit în urma unui accident rutier, nu din cauza coronavirusului

Actualizare, ora 14

Ambulanța Sibiu anunță că asistentul despre care a decedat în urma infecției cu noul coronavirus a decedat din cauza unui accident rutier, nu din cauza virusului. ”În urma unor atenționari primite în legătură  cu colegul  nostru Asistent mediacal de la SAJ Vâlcea, ne vedem  nevoiți să facem unele precizări.  Colegul nostru într-adevar a  avut un accident rutier în urmă cu 3 zile, în urma căruia din pacate a decedat. De precizat că el a fost găsit pozitiv la testarea făcută în vederea internării în urma accidentului. De aici și confuzia ca el ar fi murit de Covid 19. Ne cerem scuze ptr neînțelegerea produsă și va reamintim că întotdeauna dorim să informăm corect prin dumneavoastra opinia publică”, a anunțat Serviciul de Ambulanță Sibiu.

Știrea inițială

Angajații de la Serviciul de Ambulanță Sibiu este în doliu astăzi, alături de toți colegii lor din țară. S-a păstrat un moment de reculegere, iar la ora 10.00, sirenele de pe toate mașinile au sunat timp de un minut în memoria unui coleg din Vâlcea, care a decedat în urma infecției cu SARS CoV-2. ”Suntem profund îndureraţi de trecerea în nefiinţă a celui care a fost colegul nostru, asistent medical DOBRIȚOIU DANIEL, în vârstă de 33 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Județean Vâlcea, care a contribuit la salvarea de vieți. A căzut la datorie în lupta cu virusul COVID-19. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul chemat! Veşnic va rămâne în memoria noastră ca un erou! Sincere condoleanţe familiei şi celor dragi!”, anunță colegii săi într-un mesaj transmis astăzi. ”Din păcate, perfidul  virus ne mai răpește încă un coleg. A trecut în neființă Daniel Dobrițoiu, în vârstă de 33 ani, asistent medical la SAJ Vâlcea. SAJ Sibiu a ținut un moment de reculegere în memoria colegului nostru” au anunțat sibienii.

Vizualizari: 2675

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus