Sâmbătă,
23.01.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Spitalul Clinic Județean Sibiu angajează doctori. ”Pentru un spital și pacienții săi medicii înseamnă viață”

Spitalul Clinic Județean Sibiu angajează doctori. ”Pentru un spital și pacienții săi medicii înseamnă viață”

Trei medici specialiști sau primari în specialitatea boli infecțioase sunt căutați de Spitalul Clinic Județean Sibiu, pentru a fi angajați. ”În această perioadă dificilă, cea mai importantă resursă în lupta cu pandemia este resursa umană. Pentru un spital și pacienții săi medicii înseamnă viață. Iar SCJU Sibiu are nevoie de medici infecționiști care să ajute actualul colectiv în lupta continuă cu Sars-Cov2. Astfel, SCJU Sibiu angajează, pe perioadă determinată, 3 medici specialiști sau primari în specialitatea boli infecțioase. Dosarele de înscriere se depun până la data de 10 decembrie la Serviciulul Resurse Umane din cadrul SCJU Sibiu. Relații suplimentare pot fi obținute la telefon 0269.215.050, interior 305”, anunță reprezentanții spitalului.

De la începutul pandemiei de coronavirus pentru cele peste o sută de paturi, câte se află în administrarea secției de boli infecțioase a spitalului din Sibiu sunt doar doi medici specialiști.

Vizualizari: 1155

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus