Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
9°C

Harrison Ford va fi din nou "Indiana Jones", la 78 de ani

Harrison Ford va fi din nou

Harrison Ford îl va juca pentru a cincea oară pe "Indiana Jones" în seria de filme cu același nume, informează BBC, citat de Digi24.ro

Acesta va fi ultima dată când actorul american în vârstă de 78 de ani va apărea în rolul celebrului aventurier. Disney a anunțat că filmul va fi lansat în 2022.

Producătorul filmului, Frank Marshall, a declarat recent că nu avea nicio intenție să-l înlocuiască pe Harrison Ford în rolul lui Indiana Jones. "Lucrăm la scenariu. Există un singur Indiana Jones, iar acesta este Harisson Ford".

Actorul american a jucat prima dată rolul lui Indiana Jones în 1981, în "Raiders of the Lost Ark". A urmat filmul "Indiana Jones and the Temple of Doom" în 1984, "Indiana Jones and the Last Crusade" în 1989 și "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" în 2008.

Al cincilea film din serie se află de mult timp în producție, mai mulți scenariști intrând și ieșind din proiect, iar munca a fost încetinită și de pandemia de COVID-19.

Vizualizari: 3469

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus