Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Infoline Crucea Roșie Sibiu. Voluntarii răspund întrebărilor legate de Covid-19

Infoline Crucea Roșie Sibiu. Voluntarii răspund întrebărilor legate de Covid-19

Reprezentanții Crucii Roșii Sibiu anunță punerea în funcțiune a unei linii telefonice de informații legate de Covid-19. La numărul de telefon 0369 105 950 vor răspunde voluntarii asociației Crucea Roșie, între orele 9-20, oricăror nelămuriri legate de testări, decizii de izolare sau concedii medicale.

"Știm că multe lucruri încep lunea, dar noi nu lăsăm peste 2 zile ce putem face azi!
În teste de ieri- și cu toată viteza înainte, de astăzi- lansăm infoline-ul Crucii Roșii Sibiu, dedicat pandemiei Covid 19.
Nu știi cine are prioritate la testare sau cum se consideră un caz confirmat? Nu îți este clar cum se acordă concediile medicale, ca urmare a infectării cu SARS- CoV 2? Nu știi ce să faci după ce ai primit decizia de carantinare?
Vorbește cu noi.
Suntem oameni din comunitate - astăzi voluntari ai Crucii Roșii Sibiu - care conectați de la laptopurile noastre vom încerca să răspundem, în intervalul 9-20, întrebărilor și îngrijorărilor voastre.
Ne dorim ca 0369 105 950* să fie o formă de conectare prin care să aducem claritate și suport comunitar acum, dar și atunci când vor veni peste noi temele anului 2021.
*Număr cu tarif normal în rețeaua de telefonie fixa", se transmite pe pagina de facebook Crucea Roșie Sibiu.

 

Vizualizari: 1010

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus