Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

FOTO-Primele lucrări de modenizare la stadionul de rugby ”Bebe Boboc” după 40 de ani

FOTO-Primele lucrări de modenizare la stadionul de rugby ”Bebe Boboc” după 40 de ani

Clubul Sportiv Municipal Sibiu a demarat în urmă cu aproape două săptămâni o serie de lucrări de modenizare la stadionul de rugby ”Bebe Boboc” din cartierul Valea Aurie. Conform directorului CSM Sibiu, lucrările ar fi primele de acest gen după aproape 40 de ani.

Sportivii care foloseau stadionul aveau la dispoziție pentru a se schimba și spăla un vechi vagon, ruginit și năpădit de buruieni, precum și un robinet cu apă în fața gardului. Condițiile oferite erau sub orice critică, în ciuda faptului că Sibiul are o tradiție în rugby și numeroși tineri încă sunt atrași de acest sport.

Deși pentru anul în curs CSM nu are niciun leu în bugetul de investiții, managementul anunță că a găsit soluții. Astfel, de aproximativ două săptămâni vagonul insalubru a fost ridicat, în locul lui urmând a fi amenajate noi vestiare, într-un modul portabil.

”Pe anul 2020 bugetul pentru investitii în terenul rugby a fost de zero lei. Modulul care va deservi la baza sportivă Bebe Boboc ca și vestiar este primit de la o asociație parteneră”, a explicat directorul CSM Sibiu, Darius Mara.

În plus, în perioada următoare CSM intenționează să niveleze și să amenajeze suprafața de joc pentru cel de-al doilea teren.

”Avem planificat să nivelăm cu un utilaj cealaltă jumătate a bazei, astfel încât să amenajăm și cel de-al doilea teren, iar pentru la anul am prins în proiectul de investiții împrejmuirea întregii baze, construcția unor tribune noi pentru spectatori și dotarea vestiarelor cu grupuri sanitare. O să vedem cum decurg lucrurile. Cert este că noutăți aici nu cred că s-au făcut în ultimii 40 de ani”, a declarat directorul CSM Sibiu.

Conform notei de fundamentare, investițiile planificate pentru anul 2021 s-ar ridica la aproximativ 600.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Fer Topit

Acum 1 an

Numa sa nu ia vagonul ala....ca ala e tot farmecul, e deja iconic !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus