Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Trei copii s-au născut la Sibiu, în noaptea de Revelion

Trei copii s-au născut la Sibiu, în noaptea de Revelion

O fetiță și doi băieței au fost aduși pe lume azi-noapte, de medicii de la Maternitatea din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Noaptea dintre ani a adus bucurie și plânsete de bebeluși pentru trei mămici care au născut la maternitatea din Sibiu. Prima născută a fost o fetiță, în jurul orei 3. „Este vorba despre o fetiță și doi băieți, micuța a fost prima adusă pe lume, fiind urmată îndeaproape de ceilalți doi copilași. Sunt cu toții bine, sănătoși”, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Micuții sunt din municipiul Sibiu, respectiv localitățile Șelimbăr și Mârșa.

Primul copilaș adus pe lume în noaptea de Revelion în țara noastră a fost o fetiță din județul Mureș, născută de o adolescentă în vârstă de 15 ani, relatează digi24.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus