Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

UDMR ar putea avea subprefect de Sibiu. ”E aproape sigur”

UDMR ar putea avea subprefect de Sibiu. ”E aproape sigur”

În această dimineață a început negocierea pentru împărțirea funcțiilor de prefect și subprefect între PNL, Alianța USR PLUS și UDMR. Sibiul este dorit atât de liberali, cât și de USR PLUS, însă până la încheierea acestor discuții este aproape sigur că unul dintre prefecți va fi propus de UDMR, anunță deputatul Benedek Zacharie. ”Noi nu vrem prefect în județele în care avem președinți de consilii județene, respectiv unde am câștigat municipiul capitala de județ. Nu vrem Covasna, Mureș, Harghita și Satu Mare. Ce e aproape sigur, e că vom avea subprefect la Sibiu. Știm cine este această persoană, însă nu-i vom spune numele decât atunci când aceste negocieri se vor încheia și se va stabili exact situația din fiecare județ”, a declarat Benedek pentru Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2451

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

No Name

Acum 3 ani

Pe ce bază "vor" ungurii astia functii??? La 1,4% din populatie??? Tupeul nu are limite!!!
Raspunde

Aaa Bbb

Acum 3 ani

acest individ ne spunea acum 2 ani despre statul paralel si binom. tupeu maxim sa vina acum asa senin la discutii de ciolan...
Raspunde

Ion Comenteaza

Acum 3 ani

Câți maghiari sunt in judetul Sibiu ??? Nu aici ii e locul domnului, care la împărțirea cașcavalului guvernamental se plasează pe ici ! Băi, rușine nu aveți ? Cu ce sunteți mai buni ca PSD ? Dimpotrivă, aș zice.USRPLUS=PNL=PSD aceeași lupta pe ciolanul numit România.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus