Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Viral: Doi polițiști sibieni s-au bătut cu zăpadă, cu doi tineri, pe Dumbrăvii

Viral: Doi polițiști sibieni s-au bătut cu zăpadă, cu doi tineri, pe Dumbrăvii

Doi polițiști sibieni au intrat aseară în mijlocul unei lupte cu zăpadă. În timp ce se deplasau cu mașina pe Calea Dumbrăvii, i-au surprins pe doi tineri profitând de pătura albă de pe trotuar și li s-au alăturat. 

„Intervenția”, așa cum o numesc cei de la Poliția Sibiu, a avut loc în jurul orei 20:30. „Intervenție spontană a polițiștilor de ordine publică pentru creșterea gradului de bucurie! S-a descins cu bulgări, mulți bulgări și o grămadă de zâmbete!”, notează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.

„Când eşti chemat să dai o amendă, dar iese altceva! Mai mult ca oricând în această perioadă trebuie să dăm dovadă de empatie faţă de semenii noştri! Un an mai bun tuturor,  Doamne ajută!", a fost mesajul unuia dintre polițiști, citat de Adevărul.

Vizualizari: 7418

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

LEONARD LOMOTA

Acum 9 luni

ASA TREBUIE SĂ FIE TOT TIMPUL. POLIȚIȘTII SUNT OAMENI , NU ROBOȚI SAU DECEPTICONI. TREBUIE SĂ FIE O RELAȚIE NORMALĂ DE PRIETENIE ÎNTRE CETĂȚEAN SI POLIȚIST. GATA. VREMEA SECURITĂȚII SI MILIȚIEI COMUNISTE A APUS DEMULT. SEFII POLIȚIEI ROMÂNE TREBUIE SĂ FIE DESCHISI LA MINTE. DOAR ASA ÎSI VOR CÂSTIGA RESPECTUL ÎN FAȚA CETĂȚEANULUI.
Raspunde

Mugurel Politistul

Acum 9 luni

iti vine sa vomiti cand vezi asa ceva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus