Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
5°C

Directorul Romgaz, înlocuit din funcție. ”Nu am primit niciun fel de motivare”

Directorul Romgaz, înlocuit din funcție. ”Nu am primit niciun fel de motivare”

Adrian Volintiru nu mai este de ieri director general al Romgaz, în urma unei decizii a consiliului de administrație al companiei. „Nu ştiu despre ce e vorba, a fost o şedinţă de consiliu de administraţie astăzi (13 ianuarie - n.red) la care nu am fost invitat. Au discutat administratorii între dânşii, au hotărât revocarea mea, nu am primit niciun fel de motivare. O să văd probabil zilele următoare“, a declarat Adrian Volintiru pentru Ziarul Financiar.

Atribuţiile acestuia în cadrul companiei au fost preluate de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct, până la numirea unui nou CEO.

Nici în raportul publicat la BVB nu sunt menţionate motivele revocării. „Consiliul de Administraţie al S.N.G.N. Romgaz S.A., prin Hotărârea nr. 1/13.01.2021, a revocat pe domnul Constantin Adrian VOLINTIRU din funcţia de Director General, încetând astfel şi contractul de mandat încheiat între S.N.G.N. Romgaz S.A. şi acesta“, se arată în raport.

Romgaz are 11,8 miliarde de lei capitalizare şi este controlat în proporţie de 70% de statul român, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri. În ultimul an, acţiunile SNG înregistrează o scădere de 16,7%, pe fondul unui rulaj de 987,8 milioane de lei, arată datele BVB.

Foto: Zf.ro

Vizualizari: 2410

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Karl Dietrich Prepuzzenessen

Acum 9 luni

Trebuie pus un dorector competent, de etnie sasaleasca, altfel nu merge treaba!
Raspunde

Lost In Loft

Acum 9 luni

simplu, urmeaza Virgil Popa sau Mircea Cazan ! pariu ????
Raspunde

Apolitic W

Acum 9 luni

Acum vreun an domnul asta se plangea pe la DNA ca Frank Timis a pus oameni sa-l omoare . Nu a explicat de ce il ameninta Timis dar eu banuiesc ca nu-i placeau ochelarii domnului, nici vorba de luat spaga.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus