Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
20°C

Drumarii au avut susținători neașteptați pe Transfăgărășan. ”Ne supraveghează îndeaproape!”

Drumarii au avut susținători neașteptați pe Transfăgărășan. ”Ne supraveghează îndeaproape!”

Angajații Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București au primit ieri vizita neașteptată a unui grup de urși care au asistat câteva minute la lucrările de deszăpezire de pe Transfăgărășan.

Animalele au stat la distanță și au fost fotografiate de angajații companiei. „Ne supraveghează îndeaproape! Colegii noștri care acționează pe DN7C, zona barajului Vidraru pe Transfăgărășan, au avut astăzi parte de un public special”, au scris pe Facebook reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București. În perioada iernii, angajații direcțiilor de drumuri și poduri intervin în special pentru a curăța șoselele și indicatoarele rutiere de pe marginea drumurilor.

În ultimele săptămâni mai mulți urși au putut fi observați în apropierea oamenilor, unii chiar pe pârtiile de schi. Astăzi, presa din Brașov a scris despre apariția unui pui de urs care s-a plimbat nestingherit printre schiori, pe pârtia Clăbucet din Predeal. Joi, la Sinaia, trei ursuleţi şi mama lor au ieşit la plimbare prin stațiune.  

Vizualizari: 2047

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus