Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

VIDEO Iohannis s-a vaccinat anti-COVID

VIDEO Iohannis s-a vaccinat anti-COVID

Preşedintele Klaus Iohannis s-a imunizat anti-COVID, vineri, la ora 10,00, la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Marţi, şeful statului a anunţat că se va vaccina anti-COVID, public, pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.

"Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri", preciza Iohannis.

Vizualizari: 1549

Comentarii

5 comentarii

Earl Bird

Acum 1 lună

Ei asa da, exemplar si matinal, asa cum ar trebui sa fie un presedinte adevarat. Nu ca la referendumul din 2018...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Rodica Șufană

Acum 1 lună

Un romând credincios, care respectă tradițiile neamului și iubește glia nu se vaccinează!
Raspunde

Ratza Antenista

Acum 1 lună

Foarte corect! Un romând credincios, care respectă tradițiile neamului și iubește glia face gargară cu aghiasmă sfintzită de multpreafericitul Teodosie și frecții cu glia peste care a călcat dânsul!
Raspunde

Veronel Gușterița

Acum 1 lună

Sa se vaccineze sasalaii ca noi, românii poporul ales nu cadem in aceasta capcana! Sa ascultam de mai marii nostri români nu de alte popare hulpave!
Raspunde

Șarla Znavur

Acum 1 lună

Din cate se aude, a avut si o mica reactie adversa: putina rugina la locul intepaturii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus