Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

TNRS felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de președintele Klaus Iohannis

TNRS felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de președintele Klaus Iohannis

Ziua Culturii Naționale din acest an a fost o dată de bun augur pentru viața culturală sibiană.

Filarmonica de Stat Sibiu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de Klaus Iohannis, președintele României, distincție care marchează cea mai înaltă performanță atinsă până acum de prestigioasa instituție. Această onoare adusă activității întreprinse de Filarmonica de Stat este întâmpinată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu cu sincere felicitări pentru calitatea muncii sale artistice și manageriale de excelență care i-a asigurat un loc în constelația instituțiilor de cultură de prim rang ale României.

„De Ziua Culturii Naționale, Filarmonica din Sibiu primește onoranta recunoaștere Ordinul Meritul Cultural, în grad de Comandor, din partea Președintelui României! Felicităm instituția sibiană pentru distincția primită, pentru implicarea artistică avută în comunitate și pentru neastâmpărul creator care îi caracterizează în ultima perioadă!

Le dorim săli pline, iar artiștilor și spectatorilor multă sănătate!” - Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4330

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Ioan Vestemean

Acum 3 ani

Dezamăgitor. Pentru o instituție care nu generează cultură de masă și este în principal onorată cu prezența de abonați (în marea lor majoritate din grupa 45+) să primești o astfel de distincție nu e decât o glumă proastă(asta înseamnă să fi bugetar, să primești premii pentru performanță zero).
Raspunde

Vlad Voinea

Acum 3 ani

Am si eu o intrebare. Cand a sustinut ultima oara filarmonica un concert la Saliste sau poate la Medias ( ca sa nu zic Miercurea Sibiului sau Avrig )???? Bravo Ioane le-ai dat cu cutia de la vioara in cap! Tot respectu.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Neluțu O

Acum 3 ani

Se felicită leneșii între ei ! Rușineeee !
Raspunde

Alex A

Acum 3 ani

Neluțu când ai fost ultima oara la filarmonica????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus