Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

Șapte persoane au fost amendate cu 65.000 de lei după ce au fost la o petrecere

Șapte persoane au fost amendate cu 65.000 de lei după ce au fost la o petrecere

74 de persoane au fost sancționate contravențional ieri, pentru că au ieșit în locuri publice fără mască de protecție. De asemenea, șapte sibieni au fost amendați pentru că au participat la o petrecere, o persoană a fost sancționată pentru că nu a respectat carantina, iar  alte șase amenzi au fost date celor care au plecat de acasă după ora 23 fără motiv sau fără declarație.

În cursul zilei de ieri au fost verificate 1.512 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 68 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 228 mijloace de transport, din care 71 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 88 de sancțiuni contravenționale în valoare de 75.000 de lei. Cea mai mare sancțiune a fost aplicată la o petrecere la domiciliu. În total, cele șapte sancțiuni contravenționale aplicate au avut o valoare de 65.000 de lei. În fapt, sâmbătă seara, în jurul orei 22, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că 7 persoane (6 adulți și un minor), participau la un eveniment privat organizat într-un imobil de pe raza localității Copșa Mică. Toți cei 7 participanți au fost sancționați contravențional, iar evenimentul a fost întrerupt, relatează Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

De asemenea, o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind carantina, pe raza de competență a Poliției Orașului Agnita. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Bârghiș, întors din străinătate.

74 de sancțiuni în valoare de 8.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție și 6 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.     

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților au fost aplicate 7 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus