Marţi,
05.12.2023
Innorat
Acum
-3°C

Cadouri la finalul lui 2020, pentru beneficiarii Asociației Filantropice Olivia. „Noi suntem speranța semenilor noștri”

Cadouri la finalul lui 2020, pentru beneficiarii Asociației Filantropice Olivia. „Noi suntem speranța semenilor noștri”

O studentă din Sibiu s-a implicat, la finalul anului 2020, într-o acțiune caritabilă dedicată vârstnicilor beneficiari ai Asociației Filantropice Olivia.

Olivia Betina Pădurean, studentă la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte, a inițiat și a derulat campania intitulată „Noi suntem speranța semenilor noștri”, prin intermediul asociației sibiene. „Valorile creștine specifice perioadei Crăciunului, precum solidaritatea, dragostea, darul și susținerea semenilor noștri aflați în nevoie, stau la baza acestei campanii umanitare. În preajma Sărbătorii Sfântului Nicolae, peste 200 de copii au primit cadouri din partea Moșului, iar în săptămâna premergătoare Sărbătorii Crăciunului, vârstnicii beneficiari ai serviciillor noastre sociale de îngrijire la domiciliu, s-au bucurat de atenția Moșului. Astfel 25 de vârstnici din Municipiul Sibiu au primit din partea Moșului cadouri, alimente, produse de igienă, speranța într-un an mai bun, gândurile noastre bune, decizia noastră fermă de a rămâne solidari și atenți cu nevoile lor și în anii următori”, a transmis studenta.

Olivia Betina Pădurean este unul dintre studenții profund implicați în activitatea socială și educațională din municipiul Sibiu și județul Sibiu. Este director de proiecte în cadrul Asociației, iar în anul curent ea a coordonat activitățile sociale și educaționale în cadrul instituției amintite. AFO Sibiu și-a început activitatea în anul 2012, iar în prezent derulează un număr de 5 proiecte sociale și educaționale, având un număr de 101 beneficiari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus