Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Petrecere de botez întreruptă de poliție. 30 de persoane au fost sancționate

Petrecere de botez întreruptă de poliție. 30 de persoane au fost sancționate

30 de persoane au fost sancționate ieri, cu avertisment, după ce poliția a întrerupt o petrecere privată organizată cu ocazia unui botez, în Slimnic. De asemenea, 55 de persoane au luat amendă pentru că nu au purtat masca de protecție în spații publice, iar cinci persoane au fost sancționate contravențional pentru că nu au respectat măsurile impuse după ora 23.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.006 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 60 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 289 de mijloace de transport dintre care 38 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 87 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.000 de lei, din care mai bine de jumătate au fost aplicate celor care nu au respectat măsura privind portul măștii de protecție (52). De asemenea, au fost aplicate 30 de sancțiuni cu avertisment mai multor persoane care, în cursul serii trecute, participau la o petrecere privată, botez, în localitatea Slimnic, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cinci sibieni au luat amenzi în valoare totală de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.   

Polițiștii locali sibieni au verificat 395 de persoane și au aplicat 3 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse pe raza stațiunilor montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților au fost  aplicate trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Spirit Civic

Acum 1 lună

Da de evenimentele de la domeniul Orlandea cu peste 100-200 pers, nu se sesizeaza nimeni? Artificii mai ceva ca de Anu Nou.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus