Joi,
07.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Partidele lui Tăriceanu și Ponta nu mai fuzionează: ”Se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu

Partidele lui Tăriceanu și Ponta nu mai fuzionează: ”Se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu

Pro România şi ALDE au decis să rupă fuziunea, din cauza diferenţelor de doctrină. Partidul condus de Victor Ponta a anunţat deja convocarea unui Congres Naţional pentru oficializarea deciziei. "Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 26 ianuarie a.c., pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuțiilor cu reprezentanții ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formațiuni politice. Acceptând și respectând diferențele doctrinare și de viziune, PRO România și ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide își vor continua eforturile și lupta pentru apărarea celor loviți deopotrivă de criză și de actuala guvernare”, a transmis Pro România într-un comunicat de presă, citat de DC News.ro.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1121

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kokos Kokos

Acum 2 ani

Oare n-ati vrea voi sa fuzionati in puscarie alaturi de prietenul vostru livache?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus