Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Voiculescu: Sancţiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, săptămâna viitoare

Voiculescu: Sancţiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, săptămâna viitoare

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a informat, miercuri, că sancţiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

"Ne îndreptăm atenţia către cei responsabili cu alocarea vaccinurilor, către cei din centrele de vaccinare. Nu am definit sancţiunea în acest moment. A existat o discuţie cu premierul. Vom avea această discuţie, mai largă, în Guvern în perioada următoare. Cel mai plauzibil săptămâna viitoare veţi vedea şi forma finală a sancţiunii. (...) Sunt persoane care sunt responsabile pentru gestionarea unei doze limitate de vaccin şi acele persoane trebuie să respecte regulile pentru a salva vieţi", a afirmat Voiculescu, într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

El a spus că, în perioada 15 - 23 ianuarie, 1.353 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19, deşi erau eligibile pentru etapa a treia.

Vizualizari: 1064

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus