Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Reacție nervoasă a lui Raed Arafat după incendiul cu patru morți de la Matei Balș: „Dacă ați venit să urlați la noi...”

Reacție nervoasă a lui Raed Arafat după incendiul cu patru morți de la Matei Balș: „Dacă ați venit să urlați la noi...”
Coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a avut o ieșire nervoasă, vineri dimineață, la Institutul Matei Balș, după ce un jurnalist l-a întrebat cum este posibil să aibă loc un nou incendiu într-un spital, spunându-i că este revoltător. "Este revoltă în capul dumneavoastră", i-a spus Arafat jurnalistului, în prezența ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, conform Hotnews.ro.

Schimbul de replici a avut loc la finalul declarațiilor susținute, în fața Institutului Matei Bals, de către Raed Arafat și cei implicați în intervenția de stingere a incendiului în care au murit 4 oameni. Jurnalistul l-a întrebat pe Arafat unde sunt controalele din spitale și cum este posibilă o nouă tragedie, după cea de la spitalul din Piatra Neamț.
 
"Așa e, e de neacceptat", a spus Vlad Voiculescu, citat de Hotnews.ro.

"Dacă ați venit să urlați la noi, aici intervenția v-am explicat. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dumeavostră. Până vedem care este situația.... Lăsați situația până o să vină pompierii să vă spună care e motivul. V-am dat toate detaliile. Ultimul control aici a fost în noiembrie 2020. Tonul dumneavoastră...", a spus nervos Raed Arafat.

Vizualizari: 2253

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Co Vid

Acum 9 luni

Greu tare cu ghiaurii! Nu au reusit sa-i supuna sultani care au venit cu ostiri de zeci de mii de luptatori, si te-ai gandit ca vei reusi tu, un singur harap??? Normal ca e nervos, cand vede ca toata lupta lui e in zadar!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus