Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Cățelușă torturată la doar cinci luni, salvată de Animal Life. „Așa arată cruzimea și abandonul în fosta Capitală Culturală Europeană!”

Cățelușă torturată la doar cinci luni, salvată de Animal Life. „Așa arată cruzimea și abandonul în fosta Capitală Culturală Europeană!”

Salvatorii Animal Life Sibiu au publicat astăzi, pe pagina oficială de Facebook a asociației, o serie de fotografii cu un puternic impact emoțional. Aceștia prezintă povestea unei cățelușe care în scurta ei viață „a cunoscut doar suferință”.

O cățelușă de doar cinci luni a fost salvată după ce a fost torturată și va ajunge să trăiască o viață mai bună, speră cei de la asociație. „Astăzi ne-a fost sesizată această cățelușă de 5 luni, un pui care până acum nu a reușit să cunoască decât suferință, speriată, murdară și cu două răni extrem de adânci în zona gâtului. Acum va fi îngrijită de Adina, colega noastră, care nu știm sincer cum mai face față atâtor cazuri pe care le îngrijește zilnic”, spun reprezentanții Animal Life, într-o postare emoționantă.

Din păcate însă, alte animale nu au avut același noroc. În ultimele zile, Asociația Animal Life a preluat un cățel otrăvit, din Gura Râului, care din păcate nu a supraviețuit, în același timp, sora lui este internată de o săptămână și primește tratament. Cu astfel de cazuri, voluntarii asociației sibiene se confruntă adeseori și spun că după fiecare <<ne pierdem câte un pic speranța că vom reuși să schimbăm mentalitatea unor „oameni>>”.

Iată întregul mesaj postat de Animal Life Sibiu:

„Așa arată cruzimea și abandonul într-un oraș ce a fost Capitală Culturală Europeană! Știm că aceste imagini vă întristează, ne pare rău, noi le vedem atât de des încât nu ne mai rămâne decât să acționăm, iar sentimentele ce ne încearcă rămân neexprimate, pentru că nu își mai au rostul.

Aseară un coleg a mers să aducă la veterinar un cățel otrăvit în Gura Râului, surioara lui e deja internată de o săptămână, iar el din păcate nu a supraviețuit peste noapte. Drum bun spre cer, suflet nevinovat, sigur vei fi într-o lume mai bună.

Astăzi ne-a fost sesizată această cățelușă de 5 luni, un pui care până acum nu a reușit să cunoască decât suferință, speriată, murdară și cu două răni extrem de adânci în zona gâtului. Acum va fi îngrijită de Adina, colega noastră, care nu știm sincer cum mai face față atâtor cazuri pe care le îngrijește zilnic.

După fiecare caz, ne pierdem câte un pic din speranța că vom reuși să schimbam mentalitatea unor "oameni", dar ne dăm seama ca mulți alți OAMENI sunt alături de noi, împreună poate reușim să schimbam comunitatea, pic cu pic.”

Dacă doriți să contribuiți la acoperirea costurilor medicale, o puteți face prin următoarele metode:

Donând orice sumă de bani în contul Animal Life:

BANCA: TRANSILVANIA

IBAN (RON):  RO03BTRLRONCRT0572564801

IBAN (EURO): RO50BTRLEURCRT0572564801

Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life"

sau prin Paypal: office@animallife.ro cu specificația "Catelusa cu rana la gat"

ATENȚIE! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional: 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus