Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de vânt puternic

Meteorologii au prelungit codul portocaliu de vânt puternic

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au prelungit vineri atenționarea de tip cod portocaliu de vânt puternic, valabilă pentru zona de sud a județului Sibiu.

Meteorologii spun că în intervalul 12 februarie, ora 21:00 – 13 februarie, ora 21:00, vom avea parte în continuare de intensificări ale vântului și frig accentuat.

”Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a regiunii, amplificând senzația de frig, cu viteze la rafală în general de 55...65 km/h, iar pe alocuri de peste 70...75 km/h. Mai ales la munte, temporar, zăpada va fi spulberată”, au transmis specialiștii ANM.

În plus, în intervalul menționat în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1500 m vântul va avea intensificări susținute, cu rafale de peste 110...130 km/h, zăpada va fi puternic spulberată și vizibilitatea redusă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1512

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus