Sâmbătă,
27.02.2021
Cer Senin
Acum
3°C

La pas, pe mall. ”Lasă-l în pace, că dacă o să cadă, a doua oară n-o s-o mai facă”

La pas, pe mall. ”Lasă-l în pace, că dacă o să cadă, a doua oară n-o s-o mai facă”

Un sibian ne-a semnalat în această după-amiază că cineva se plimbă pe muchia protecției de pe partea laterală mall-ului. Omul spune că a făcut poza la 17.45, când cobora Podul Gării, și în câteva minute a alertat securitatea mall-ului. A fost decepționat de lipsa de receptivitate a lucrătorilor de acolo. ”În maxim trei minute după ce am făcut poza am ajuns la mall și am alertat primul om de securitate pe care l-am văzut. Mi-a spus că e prima lui zi de muncă și că îl va suna pe șeful de tură. Atitudinea șefului de tură a fost dezarmantă. Mi-a spus - lasă-l în pace că dacă o să cadă, a doua oară n-o s-o mai facă. I-am spus: măi omule, tu înțelegi că dacă va cădea de acolo, nu va mai avea posibilitatea să mai urce din nou? Și eu ce să-i fac, mi-a răspuns”, a povestit sibianul.

”Dacă eu iau bătaie în mall, intervine cineva?”

Martorul incidentului spune că se poate ajunge pe acea muchie foarte ușor, de pe terasa mall-ului, iar muchia nu e mai lată de 30 de centimetri. ”Dacă e experimentat, poate ajunge la capătul celălalt, din ce am văzut, cred că asta a fost intenția lui, însă e extrem de riscant. Bate vântul, ninge, se poate întâmpla orice. Din ce am văzut, mergea și puțin legănat, nu cred că era foarte sigur pe el”, a mai spus cetățeanul.

Sibianul spune că toată această experiență i-a lăsat un gust amar în contextul lipsei de profesionalism al agenților de securitate. ”I-am și întrebat, care e rolul lor, până la urmă. Dacă pe mine mă bate cineva în mall, e de intervenit sau nu? Dacă alunec, dacă mă prinde ușa liftului, intervin sau doar fac poze?”, se întreabă sibianul.

De la Inspectoratul Județean de Poliție am fost informați că nu a venit niciun apel pe numărul unic 112, legat de acest incident și că un echipaj va verifica zona în minutele următoare.

Vizualizari: 5730

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus