Luni,
17.05.2021
Parțial Noros
Acum
17°C

Un medic de familie a reușit să programeze peste 800 de sibieni la vaccinare

Un medic de familie a reușit să programeze peste 800 de sibieni la vaccinare

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), județul Sibiu are un medic de familie care a reușit să programeze peste 800 de beneficiari pe platforma ROVACCINARE. Este medicul cu cele mai multe programări făcute la nivelul județului.

848 de persoane au fost programate de un medic de familie din Sibiu pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Informațiile au fost oferite de Cătălin Chirca, purtător de cuvânt al STS. Medicul are cele mai multe programări făcute de la deschiderea platformei de vaccinare.  

„Medicul din județul Sibiu cu cele mai multe persoane înregistrate în platforma informatică dezvoltată de STS a adăugat în total 848 beneficiari”, Spune Cătălin Chirca. Din păcate, sistemul și legile în vigoare nu permit nominalizarea medicului respectiv.

Reamintim că luni, 15 februarie, a început oficial vaccinarea și la Sibiu cu vaccinul produs de compania AstraZeneca.

Până în data de 9 februarie, la nivelul județului Sibiu au fost administrate 20.408 doze de vaccin (începând cu data de 31.12.2020 – prima administrare). Datele provin din ultima informare făcută de reprezentanții Instituției Prefectului cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Sebastian

Acum 3 luni

Din declaratia redata de dumneavoastra rezulta ca respectivul medic a inregistrat 848 de beneficiari in platforma informatica a STS dar nu scrie nimic de faptul ca acestia au fost si programati. Platforma permite importul beneficiarilor printr-o macheta Excel, astfel, cei 848 de beneficiari puteau fi importati in cateva minute. La cat de putine locuri au fost disponbile e aproape imposibil ca acesta sa fi reusit sa programeze atatea persoane.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Altul

Acum 3 luni

Medicul respectiv va lua 800x30lei = 24.000 lei. Sa astepte sanatos sa ii dea CASSB banii acestia.
Raspunde

Silviu

Acum 3 luni

Pacat ca nu putem nominaliza si doctorii de familie care au inscris ZERO pacienti la vaccinare. Tuturor pacientilor li s-a transmis ca inscrierile si programarile se fac individual, indiferent de conjunctura.
Raspunde

Eu

Acum 2 luni

.... și dacă medicul de familie te programează la vreun centru situat la 80-100 km de domiciliul rău, conform platformei cu locuri libere..... sigur tot medicul e.... vinovat!!!
Raspunde

Ion

Acum 2 luni

Ce chestie triumfalista ! Dr. o face pe bani, iar oile merg cu turma !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus