Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Crește numărul cazurilor în Sibiu. Și al deceselor

Crește numărul cazurilor în Sibiu. Și al deceselor

Media cazurilor în ultimele trei zile aproape s-a dublat, față de restul zilelor din luna februarie. Dacă până acum trei zile media cazurilor din februarie era de 48 de cazuri, în ultimele trei zile, media a ajuns la 82. Și cazurile de deces s-au înmulțit: 12 doar în ultimele trei zile, ajungându-se la un total în februarie, de 52 de decese în urma infectării cu SARS CoV-2.

Cu toate acestea, în ultimele zile se simte o eliberare treptată a presiunii din secțiile ATI și din spitalele COVID. Astăzi, la ora 08:00 erau spitalizate un număr de 174 de persoane, dintre care pe ATI 19 adulți. În urmă cu trei zile erau internate 185 de persoane și alte 23 la ATI.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 19.421 de persoane, dintre care în ultimele 24 de ore 89 de persoane. Până la data curentă au fost vindecate 14.005 de persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 794 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1261 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 456 persoane în izolare la domiciliu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus