Duminică,
01.08.2021
Ploi Scurte
Acum
30°C

Surse. Bărbatul căutat în râul Cibin a fost, în prealabil, tăiat în bucăți

Surse. Bărbatul căutat în râul Cibin a fost, în prealabil, tăiat în bucăți

Persoana de sex masculin căutată în râul Cibin în cursul zilei de joi a fost aruncată acolo de un prieten care, înainte de acest lucru, l-ar fi tăiat în mai multe bucăți, arată surse din rândul anchetatorilor pentru Turnul Sfatului.

”În municipiul Sibiu, în râul Cibin, mai multe echipaje din cadrul ISU și IPJ Sibiu efectuează activități de căutare a unui bărbat cu privire la care exista suspiciunea ca ar fi fost victima unei infracțiuni de omor”, au anunțat joi după-amiaza reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. 

Surse din rândul anchetatorilor arată, pentru Turnul Sfatului, că victima este un bărbat de aproximativ 70 de ani, care a fost dat dispărut la jumătatea acestei luni. În urma cercetărilor derulate de polițiștii sibieni, aceștia au ajuns la un prieten al celui dispărut care locuia pe strada Treboniu Laurean și cu care mai obișnuia să petreacă timp. În primă fază, respectivul bărbat a negat faptul că în ultimul timp cei doi s-ar mai fi întâlnit.

În urma analizării imaginilor preluate de diferite camere de supraveghere video din oraș, polițiștii au descoperit că, totuși, varianta ”prietenului” nu este cea reală. În urma unor noi confruntări, în cursul zilei de joi, acesta a descris cum și-a pierdut viața prietenul său. Și anume că, în urma unei seri în care au consumat alcool, acesta ar fi căzut și s-a lovit la cap. În urma acestei căderi și-ar fi pierdut cunoștința, dar prietenul lui nu s-a îngrijorat și a mers la culcare, a doua zi găsindu-l decedat. Iar singura soluție la care s-a gândit în acel moment amicul celui dat dispărut a fost să ”îl taie în bucăți și să îl arunce în Cibin”, arată pentru Turnul Sfatului surse apropiate anchetei.

Mai multe detalii sunt așteptate să ofere, oficial, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care au preluat cazul și care continuă audierile bărbatului cu care s-a întâlnit ultima oară persoana dispărută la mijlocul acestei luni.

Foto: arhiva TS

Vizualizari: 10946

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Treboniu Lemurian

Acum 5 luni

Daca era somon, nici o pierdere!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus