Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

100 de polițiști sibieni au patrulat prin județ și au aplicat amenzi, ieri, în contextul stării de alertă

100 de polițiști sibieni au patrulat prin județ și au aplicat amenzi, ieri, în contextul stării de alertă

O sută de forțe ale poliției județene și poliției locale au desfășurat ieri acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Astfel, au fost verificate 1.188 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 76 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 266 de mijloace de transport, din care 67 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 71 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.850 de lei, dintre care:

- 63 de sancțiuni în valoare de 6.850 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

- opt sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 57 de persoane și au aplicat nouă sancțiuni contravenționale cu avertisment, pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate două amenzi în valoare de 2500 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat 12 controale la unități de procesare și vanzare cu amănuntul al produselor alimentare din județul Sibiu. Au fost aplicate două avertismente.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Masca

Acum 1 lună

Prim marile magazine cand faceti niste controale? Pe acolo sunt toti o gramada cu mastile pe sub nas si voi dati amenzi pe strada. Unde e riscul mai mare? Pe strada? Bine macar ca in restaurante putem sta fara masca, acolo nu se transmite virusul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus