Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
20°C

Anul 2021. Consiliul Județean Sibiu anunță că de acum ”se poate plăti cu cardul”

Anul 2021. Consiliul Județean Sibiu anunță că de acum ”se poate plăti cu cardul”

Consiliul Județean Sibiu anunță că, de la 1 martie 2021, taxele percepute de către această instituție publică pot fi plătite și cu cardul.

La Centrul de informații pentru cetățeni din cadrul sediului CJ Sibiu a fost instalat un POS, în urma unui contract încheiat cu o unitate bancară, anunță conducerea instituției județene. 

”Introducerea acestui mijloc modern de plată este o alternativă la încasarea în numerar, care va funcționa în continuare pentru persoanele care nu dețin un card bancar”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției de către CJ Sibiu.

Taxele care se plătesc de către cetățeni ori societăți la Consiliul Județean fac parte din sfera urbanismului (certificate, avize, autorizații), a transporturilor (tariful pentru depășirea masei totale maxime admise, de exemplu) ori alte taxe speciale.

Vizualizari: 2063

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Freconiu Măciucan

Acum 2 luni

Mai bine taceati si filosofi ramaneati !!!! wawwww ce realizare !!! Primaria Merghindeal are de 7 ani plata cu cardul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus