Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „În Legea Bugetului, PNL, USR și UDMR au tăiat până și din ajutorul de înmormântare!”

După ce luni, până la ora 2 noaptea și ieri toată ziua am avut dezbateri, ieri, coaliția toxică a votat Legea bugetului de stat pe anul 2021. Un buget al austerității și al sărăcirii românilor.

Au găsit resurse pentru a da mulți bani clientelei politice, dar n-au vrut să aloce bani pentru profesori (învățământul având cel mai mic procent din Produsul Intern Brut, de la Revoluție până în prezent), personalul medical (bugetul Sănătății fiind semnificativ mai mic decât anul trecut), pentru pensionari și copii. Au tăiat și de la studenți, și de la industria turistică, au tăiat de peste tot.

În schimb, au păstrat în bugetul Parlamentului bani pentru plata pensiilor speciale ale parlamentarilor, deși noi am avut amendament pentru tăierea acestor sume.

Cîțu și alianța PNL-USR-UDMR au dus ticăloșia atât de departe încât au tăiat până și din ajutorul de înmormântare acordat oamenilor cu venituri modeste.

Eu am depus 65 de amendamente care vizau investiții în județul Sibiu, dar această coaliție monstruoasă a intrat în istorie prin faptul că nu a acceptat niciun amendament de la Opoziție, la proiectul Legii bugetului.

Din păcate, vor urma vremuri grele pentru români, din cauza acestor incompetenți și hoți ai banului public ajunși la guvernare.

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Vizualizari: 2679

Comentarii

1 comentarii

Popdan

Acum 1 lună

Trif Bogdan părea o persoană serioasă. Ceea ce spune însă nu o dovedește: În legea bugetului de stat pe 2021 alianța toxică a tăiat până și ajutoarele de înmormântare acordate persoanelor cu venituri reduse. 1. Ajutoarele se acordă în continuare . 2. Ajutoarele se acordă indiferent de venit. 3 . Extras din lege: Art.16. – Cuantumul ajutorului de deces se stabileşte, în condiţiile legii, în cazul: a) asiguratului sau pensionarului, la 5.380 lei; b) unui membru de familie al asiguratului sau al pensionarului, la 2.690 lei. 4.A tras o minciună ca să dovedească ce???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus