Joi,
15.04.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

CEO-ul Wizz Air: Vom fi printre primele companii care vor zbura de pe Aeroportul Brașov

CEO-ul Wizz Air: Vom fi printre primele companii care vor zbura de pe Aeroportul Brașov

József Váradi, CEO-ul companiei Wizz Air a declarat în cadrul unei conferințe online organizată de Asociația Oamenilor de Afaceri Maghiari din România că prin deschiderea Aeroportului Brașov se va produce un adevărat boom turistic pentru acest județ, precum și Ținutul Secuiesc. ”Vorbim și despre Brașov de mult, dar întotdeauna într-o perspectivă de doi ani. Aeroportul are în mod clar o rațiune de a fi, iar România este o piață strategică importantă. Urmărim fiecare oportunitate de zbor și conexiune și am învățat lecția: singurul punct de pornire în țările și piețele în curs de dezvoltare este dezvoltarea infrastructurii la prețuri reduse”, a spus CEO-ul, conform Magyar Nemzet

De asemenea Váradi a declarat despre deschiderea Aeroportului Brașov că este o imensă oportunitate pentru Transilvania. ” Wizz va fi printre primele companii care vor zbura acolo, doar mai trebuie pregătit aeroportul. Aceasta este marea oportunitate a viitorului apropiat și va fi un boom al turismului în Ținutul Secuiesc”, a mai spus șeful Wizz Air.

Váradi se așteaptă că după terminarea pandemiei oamenii să reînceapă să călătorească într-un ritm mult mai susținut decât până acum. Cu toate acestea, pe termen scurt, totul este incert, situația variază de la țară la țară și este aproape imposibil să se instituie un sistem ccentralizatde coordonare, apreciază József Váradi. ”Este posibil ca industria să revină la nivelurile din 2019 până în 2024-2025”, a mai spus CEO-ul Wizz Air.

Inaugurarea preconizată pentru această vară s-ar putea amâna

În toamna anului trecut, autoritățile județene de la Brașov au declarat că dacă lucrurile vor decurge conform planului, prima decolare și prima aterizare pe Aeroportul Internațional Brașov va avea loc în vara anului 2021. În prezent însă, previziunile sunt mai rezervate. „Suntem încrezători. Se lucrează pe toate planurile pentru a începe procedura de certificare a Aeroportului Brașov. Există și o zonă de necunoscut, cea a derulării licitațiilor, a obținerii avizelor, a colaborării cu alte entități ce nu sunt în subordinea sau coordonarea Consiliului Județean, de unde pot apărea decalări ale termenelor propuse. Vă asigurăm că tot ceea ce ține de echipa implicată în acest proiect se va face cu maxim de implicare ca și până acum”, a declarat președintele CJ Sibiu, la începutul lunii ianuarie în cadrul unui interviu acordat site-ului Covasnamedia.ro.

Foto: MTI și Covasnamedia.ro

 

Vizualizari: 2953

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Jiji

Acum 1 lună

Aha, voi nu ati fost in stare sa zburati din celelalte aeroporturi ale romaniei si sunteti cu brasovul in gura ... aia n-au canalizare, n-au curent, apa, gaz, n-au nimic in campul ala acolo, la momentul asta, si voi visati sa zburati! Si nu stiu, ati intrebat la stapani daca va permite ? la cei care conduc brasovul, il conduc in isr.... pe-aia trebuie sa-i intrebati intai!
Raspunde

Pilot DLH

Acum 1 lună

Dupa ce se va deschide aeroportul din Brasov, al nostru se va transforma in autogara pentru Dacos si Cotofana cu rute spre si dinspre Valencia si Tg. Jiu!
Raspunde

Lemurianul

Acum 1 lună

Pai no...doar nu era sa fie AirFrance. Sau doamne fereste, Tarom...firma fantoma, capusata de cumetrii din Bucuresti.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus