Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Ministerul Dezvoltării: Trei proiecte de 6 milioane de euro pentru Sibiu

Ministerul Dezvoltării: Trei proiecte de 6 milioane de euro pentru Sibiu

Reabilitarea și modernizarea centrului orașului Dumbrăveni, modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Mediaș și modernizarea Școlii Gimnaziale Ighișu Nou sunt proiectele pentru județul Sibiu introduse în Programul Operațional Regional 2014-2020 de către Ministerul Dezvoltării.

Ministrul Cseke Attila a anunțat ieri semnarea a 49 de contracte de finanțare ce vizează investiții în sistemele de educație și sănătate precum și contracte de pe urma cărora vor beneficia întreprinderile mici și mijlocii. Contractele sunt în valoare totală de peste 560 de milioane de lei, iar dintre acestea, 19 proiecte vizează investiţii în sistemele de educaţie şi sănătate, în eficientizarea energetică a unor clădiri, precum şi în modernizarea reţelelor de iluminat public din mai multe unităţi administrativ-teritoriale, a informat marţi un comunicat al MDLPA. Din acești bani, aproximativ 5% din valoare este destinată proiectelor din județul Sibiu.

Ministerul Afacerilor Interne din municipiul Bucureşti va beneficia de 322.146.717,28 lei pentru reabilitarea şi modernizarea unui imobil din Piaţa Revoluţiei nr. 1A.

Oraşul Dumbrăveni va beneficia de 20.127.886,96 lei pentru reabilitarea şi modernizarea centrului oraşului, 4.897.058,10 lei au fost acordați pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Mediaş, iar municipiul Mediaş va beneficia de 3.897.698,26 lei pentru reabilitarea şi modernizarea Şcolii Gimnaziale Ighişu Nou. De celelalte 30 de contracte semnate beneficiază întreprinderi mici şi mijlocii, pentru promovarea spiritului antreprenorial şi creşterea competitivităţii firmelor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1828

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

A

Acum 1 an

vechiul tribunal cat mai sta ca o casa fantoma? apartine de guvern
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus