Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Pârtiile din Păltiniş rămân deschise cât timp mai există suficientă zăpadă

Pârtiile din Păltiniş rămân deschise cât timp mai există suficientă zăpadă

Pârtiile din staţiunea Păltiniş rămân deschise pentru turişti, aici există un strat de zăpadă naturală de 27 de centimetri, dar şi zăpadă artificială, în ciuda temperaturii de plus trei grade de afară.

"Vrem să înviem sau cel puţin să le aducem aminte schiorilor că pe vremuri, odată cu venirea primăverii, a temperaturilor cu plus şi a razelor mai puternice ale soarelui, oamenii mergeau la schi în pantaloni scurţi şi tricou. Pe lângă faptul că se distrau de minune, mai căpătau şi un bronz frumos, de munte. (...) Arena Platoş Păltiniş ţine porţile deschise atâta timp cât avem suficientă zăpadă pe pârtii",a precizat miercuri, pentru AGERPRES, Diana Lomotă, reprezentant al firmei care gestionează complexul de pârtii.

De obicei se poate schia până la jumătatea lunii martie în staţiunea Păltiniş.

foto Arena Platos

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1931

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus