Marţi,
25.01.2022
Cer Senin
Acum
-19°C

Scenariu roșu pentru patru unități de învățământ din județ

Scenariu roșu pentru patru unități de învățământ din județ

Autoritățile sibiene anunță că se schimbă scenariul în patru unități de învățământ din județul Sibiu. Decizia a fost luată astăzi, 3 martie în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care a fost adoptată Hotărârea nr. 18, privind aprobarea schimbării  scenariului, în cazul unor unităţi de învăţământ. Scenariul se schimbă ca urmare a creșterii ratei de incidență cumulată, peste pragul de 3 la 1000 de locuitori.

Unitățile de învățământ sunt Şcoala Gimnazială „Samuil Micu“ Sadu care trece din scenariul 2 în scenariul 3, Grădiniţa cu Program Prelungit Sadu care trece din scenariul 2 în scenariul 3, Grădiniţa cu Program Normal Şmig care trece din scenariul 2 în scenariul 3 și Şcoala Gimnazială Şmig trece din scenariul 2 în scenariul 3.

Textul complet al Hotărârii nr. 18 se publică pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență. ( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

 

Sursa Foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus