Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Unități de alimentație publică din Sibiu amendate cu 20.000 de lei pentru că nu depozitau corespunzător produsele alimentare

Unități de alimentație publică din Sibiu amendate cu 20.000 de lei pentru că nu depozitau corespunzător produsele alimentare

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sibiu au efectuat ieri 14 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul al produselor alimentare din județul Sibiu. Cu această ocazie au fost aplicate două sancțiuni contravenționale. De asemenea, polițiștii au amendat 71 de sibieni pentru că nu purtau mască.

În cursul zilei de marți, inspectorii DSVSA Sibiu au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.000 lei pentru depozitare și etichetare necorespunzătoare a produselor alimentare, precum și două avertismente.

Totodată, polițiștii care au desfășurat acțiuni în contextul stării de alertă au verificat 1.180 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 65 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 273 de mijloace de transport, din care 20 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 79 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.100 de lei, dintre care:

- 78 de sancțiuni în valoare de 6.100 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

- o sancțiune contravențională cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 231 de persoane și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților de verificare a fost aplicată o amenda in valoare de 2000 lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus