Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Cîţu: Nu e niciun proiect pe masa Guvernului privind vaccinarea obligatorie

Cîţu: Nu e niciun proiect pe masa Guvernului privind vaccinarea obligatorie

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că pe masa Guvernului nu există niciun proiect privind vaccinarea obligatorie, întrebat ce mesaj transmite celor care au participat, duminică, la un protest contra vaccinării şi a portului măştii desfăşurat duminică în Capitală.

"Mesajul era foarte clar şi chiar persoanele respective au spus că sunt pentru vaccinare, doar că nu vor o vaccinare obligatorie. Niciodată nu am spus că vaccinarea o să fie obligatorie, deci nu prea...Am înţeles, dar nu e niciun proiect pe masa Guvernului de vaccinare obligatorie... Foarte bun mesajul celor 1.000 de persoane care susţin vaccinarea, deci mergem în direcţia corectă", a declarat Florin Cîţu, citat de Agerpres,luni, înainte de Biroul Executiv al PNL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 567

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus