Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Râs omorât de mașină, pe drumul spre Obârșia Lotrului: ”Am văzut o minune a naturii chircită de durere”

Râs omorât de mașină, pe drumul spre Obârșia Lotrului: ”Am văzut o minune a naturii chircită de durere”

Un râs a fost lovit de mașină miercuri seara, în apropiere de Obârșia Lotrului, reprezentanții Asociației ”Prietenii Berzelor” din Cristian încercând fără succes să-i salveze viața.

Evenimentul s-a petrecut după lăsarea întunericului, oficialii Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate contactând ”Prietenii Berzelor”. Din păcate, râsul avea coloana ruptă și, după ce s-a chinuit vreme de câteva ore, a murit.

”Ne-au sunat pe noi pentru suntem cei mai apropiați și am pornit imediat, însă drumul pe Valea Oltului, printre TIR-uri, pe ninsoare, nu e tocmai ușor, ne-a luat ceva până am ajuns. Tot timpul când te gândești la râs ai în minte un animal mândru, o minune a naturii, eu am văzut un animal speriat chircit de durere. L-am sedat, dar n-am putut face nimic pentru el, a murit la scurt timp”, a declarat pentru Turnul Sfatului Miruna Gritu, președintele Asociației ”Prietenii Berzelor”.

Întreaga situație a fost descrisă de Prietenii Berzelor pe pagina de facebook:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

D-le Dobre, care-i scopul articolului ?

Acum 3 ani

Macar daca l-ati fi scris fara poze. Cu ce ajuta ca publicati poza unui animal atat de frumos si rar, calcat de o masina ? Avem destule stiri proaste, iar despre Prietenii berzelor stim deja ca-s tare inimosi si merita tot respectul. Puteati incheia articolul cu un sfat pentru soferii care circula noaptea: sa circule cat de mult posibil cu faza lunga pt ca Romania e mereu surprinzatoare.
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

1) Poza din header trebuia "ascunsa" datorita caracterului ei violent si cititorii trebuiau avertizati cu privire la continutul ei 2) Cum dracu sa lovesti un ras, cu ce viteza sa si circuli pe un drum montan 3) Acolo sa "monteze" primariile acele calmatoare de trafic, nu pe drumuri esentiale de lagatura din orase 4) Niste criminali :)
Raspunde

Iulian

Acum 3 ani

Nu merităm planeta asta...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus