Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Doliu la Salvamont Sibiu, după ce un fost coleg a murit „Drum bun, pe vârfuri și creste mai înalte”

Doliu la Salvamont Sibiu, după ce un fost coleg a murit „Drum bun, pe vârfuri și creste mai înalte”

Salvamontiștii sibieni plâng moartea unui fost coleg de breaslă care a încetat ieri din viață. Nelu Constantinescu a activat în salvarea montană în perioada 1968-1985, având și o activitate publicistică bogată în domeniu.

„Ieri (16.03.2021) un mare prieten, colaborator și fost membru activ al Salvamontului Sibian a creionat ultimele rânduri despre Munții Făgărașului: Nelu Constantinescu. Activând în salvarea montană în perioada 1968- 1985, Nelu Constantinescu a avut și o bogată activitate publicistică, printre care se numără Traversarea Crestelor Făgărașului; Circuitul Munților Cibin, Lotru și Sebeș și numeroase hărți turistice. Condoleanțe familiei și tuturor celor care au avut prilejul să le fii prieten și coleg. Drum bun, pe vârfuri și creste mai înalte!”, este mesajul transmis de Salvamont Sibiu, pe pagina oficială de Facebook.

Apropiații îi pot aduce un omagiu mâine, la capela Bisericii din Groapă, iar de la ora 13 va avea loc înmormântarea.

Sursa: Facebook/Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus