Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

Polițistă din Sibiu terorizată de un tânăr: ”O să te fac să suferi pe tine și pe familia ta”

Polițistă din Sibiu terorizată de un tânăr: ”O să te fac să suferi pe tine și pe familia ta”

O polițistă din Sibiu a primit 89 de apeluri de amenințare, în mai puțin de două săptămâni, de la un tânăr din Buzău. După ce a fost prins, bărbatul și-a recunoscut faptele în fața instanței de judecată, informează Libertatea.ro.

Polițista, care lucrează în cadrul IPJ Sibiu, era convinsă că mesajele de amenințare au legătură cu activitatea sa profesională. A depus o plângere la Biroul de Investigații Criminale solicitând identificarea și tragerea la răspundere a bărbatului care o hărțuiește atât prin apeluri, cât și prin mesaje telefonice. 

Polițiștii au dispus supravegherea tehnică a numărului de telefon pe care colega lor primea amenințările. Fără a ști că este monitorizată, persoana necunoscută a continuat să adreseze injurii și amenințări polițistei: „o să-ți dau bătaie de se sperie toți de tine”, „o să-ți fac, o să te fac să suferi pe tine și pe familia ta”, „o să vă arunc pe toți în aer”, „adică, în ce sens, că te lichidez eu – ai auzit de omor”, „fă, te omor…”, „fă, vin și te omor la noapte, răspunde”, „mâine te omor, jur”.

În urma supravegherii postului telefonic, a fost identificat bărbatul care efectua apelurile: un tânăr de 24 de ani din comuna Gura Teghii, județul Buzău. În urma percheziției, a fost identificat telefonul folosit la hărțuirea femeii, în agendă numărul polițistei fiind memorat #31#, fără a fi adăugat vreun nume de contact, mai menționează Libertatea.

Trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de hărțuire, acesta a recunoscut acuzația solicitând să fie judecat prin procedura simplificată. Judecătoria Sibiu a dispus condamnarea bărbatului la o lună de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani.

Știrea completă pe Libertatea.ro

Vizualizari: 3359

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 6 luni

si...de unde stia ăla nr de telefon al politistei ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus