Vineri,
19.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Creștere majoră a incidenței în Cisnădie - 6,18. Orașul ar putea intra în carantină

Creștere majoră a incidenței în Cisnădie - 6,18. Orașul ar putea intra în carantină

Rata de incidență cumulată în orașul Cisnădie a crescut semnificativ astăzi, de la 5,62 joi, la 6,18 vineri. Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Sibiu, 155 de cazuri active au fost confirmate în oraș, față de 141 ieri.

Rata actuală de infectare în Cisnădie (6,18) este mai mare decât cea la care comuna Tilișca a intrat în carantină zonală (6,02), acum o săptămână. Potrivit legislației în vigoare, atutoritățile locale vor trebui să trimită la centru o propunere de carantină zonală pentru orașul Cisnădie, în urma unei analize a Departamentului de Sănătăte Publică Sibiu. 

Situația carantinării orașului Cisnădie ar putea să fie una dificilă având în vedere proximitatea de Sibiu a Cartierului Arhitecților. Anul trecut, când atât Sibiul, cât și Cisnădia au fost carantinate, Cartierul Arhitecților a fost inclus în zona de carantină a municipiului Sibiu.   

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3682

Comentarii

1 comentarii

Dezinformare iar

Acum 3 ani

Aseara s-a spus ca si daca se trece de 7,5 la mie , inca este permis sa se iasa din localitati, si nu trebuie sa circuli dupa ora 20.00... Ce facem acum? Adunam toate rahaturile?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus