Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Autorul cărților „Game of Thrones” pregătește un prequel al serialului cu același nume, în colaborare cu HBO

Autorul cărților „Game of Thrones” pregătește un prequel al serialului cu același nume, în colaborare cu HBO

Scriitorul George R.R. Martin a semnat un contract cu HBO, pentru dezvoltarea de noi programe pentru reţea şi pentru serviciul de streaming HBO Max, relatează G4media.

Surse au declarat că acordul este încheiat pe cinci ani şi are o valoare între 40 şi 70 de milioane de dolari. HBO are în faza de dezvoltare cinci proiecte bazate pe lumea fantastică A Song of Ice and Fire a lui Martin, dar şi serialul House of the Dragon, care a primit deja undă verde și este un prequel al Game of Thrones.

Martin lucrează cu scenariştii şi este producător executiv pentru fiecare dintre proiecte. Producția pentru House of the Dragon, care va fi filmat în Anglia, va începe în aprilie. Primul sezon, cu zece episoade, este aşteptat să fie lansat în 2022. În dezvoltare sunt proiectele Nymeria, The Sea Snake (cu titlu de lucru 9 Voyages), Flea Bottom, Dunk and Egg şi un serial animat.

Martin, de patru ori premiat cu Emmy, dezvoltă pentru HBO şi serialele Who Fears Death, adaptare a romanului din 2011 al lui Nnedi Okorafor, şi Roadmarks, adaptare a romanului din 1979 al lui Rober Zelazny. El va fi producător executiv pentru acestea.

Sursa: G4media.ro

Vizualizari: 2126

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus