Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Fost primar, prins aruncând gunoiul în câmp. ”Primarul mă vede decât pe mine, că are pică pe mine”

Fost primar, prins aruncând gunoiul în câmp. ”Primarul mă vede decât pe mine, că are pică pe mine”

Primarul comunei Bazna, Lucian Gligor Scumpu, a postat astăzi pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii explicând că fostul primar al comunei, Iustin Hălmaciu,  fost surprins aruncând gunoaie pe un câmp din localitate. ”Dimineață îl servesc cu o amendă. Am primit și noi fotografiile, le-am verificat, iar mâine dimineață are amenda. Acolo sunt și coșurile de gunoi, mai ia vântul o hârtie, le strângem noi, nu e problemă, dar să vii cu remorca, să arunci acolo, e prea mult”, spune primarul Gligor Scumpu.

De cealaltă parte, fostul primar, Iustin Hălmaciu, susține că nu a aruncat decât moloz și că dintre toți localnicii care aruncă acolo resturi, doar el e amendat. ”Eu nu am aruncat niciun gunoi, am aruncat moloz. Haideți să vedeți cât gunoi e acolo, câți aruncă, dar el nu mă vede decât pe mine, că are pică pe mine. Nu am aruncat nicio hârtie, absolut nimic. Nu scrie nicăieri că nu se poate arunca, dar văd că toată lumea aruncă. La ieșirea din Bazna, uitați-vă câte mașini aruncă. Eu am aruncat aici, după biserică”, explică fostul primar.

Iustin Hălmaciu e nemulțumit de întreaga activitate a actualului primar. ”El vrea și acum, să facă aqua-park, în loc să facă trotuare și să asfalteze străzi. Aici, între hotare, după grădinile oamenilor el vrea să facă aqua-park. Mai e tineret aici pentru aqua-park? Cică i-a aprobat de la Comunitatea Europeană nu știu câți bani. Eu am făcut o sală de sport, am dat peste 800 de titluri de proprietate, de atunci nu s-a mai făcut un titlu, am făcut un parc, primărie, telefonie și nu am avut atâția bani cât au indivizii ăștia”, a spus Iustin Hălmaciu.

Hălmaciu a fost primar în Bazna în perioada 2000-2004, iar Lucian Gligor Scumpu este primar al localității din anul 2012.

Vizualizari: 6428

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Eusebiu Capilar

Acum 5 luni

Numai va luati aiurea de oameni, alte probleme naveti? Este un om ca noi toti care mai si greseste dar ce e asa rau an a arunca moloz care e tot pamant an natura?!
Raspunde

Kokos

Acum 5 luni

Daca chemati garda de mediu si politia , conform legii puteau sa-i confiste tractorul , asa o amenda de cateva sute de lei e frectie la piciorul de lemn.
Raspunde

Gina

Acum 5 luni

Bazna a ajuns o groapa de gunoi! De cand au plecat sasii nu s-a mai facut mai nimic, in schimb s-a distrus totul! Se cearta intre ei, dar au fost si sunt la fel de slabi toti! Tot tineretul a plecat pentru ca nu mai are ce face in mizeria asta! E revoltator sa vezi ce a ajuns o bijuterie de comuna din cauza unor oameni dezinteresati, incompetenti si aroganti!
Raspunde

John Doe

Acum 5 luni

Asta e iq-ul unor primari și membri alde... Partidul ala de apartament cu șeful care se băga în față la permise auto... Dacă nu scrie "nu arunca gunoi", se subînțelege că se poate arunca? Hai să mergem până în casa lui, oare pe canapea are vreun bilet cu "nu aruncați gunoi"? Si dacă "molozul" nu e gunoi, atunci de ce nu îl împrăștie frumos prin curtea lui?
Raspunde

BON

Acum 5 luni

AMENDA MAXIMĂ şi confiscarea tractorului şi a remorcii!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus