Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Șapte elevi au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore. Cursuri suspendate la două clase de la Goga și Caragiale

Șapte elevi au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore. Cursuri suspendate la două clase de la Goga și Caragiale

Șapte elevi au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Astfel, de la debutul semestrului al II-lea, peste 200 de elevi și dascăli s-au infectat cu SARS CoV-2 și peste 24.600 de elevi au intrat în sistem on line.

Miercuri, 31 martie, din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 sau a cazurilor de cadre didactice aflate în contact direct cu persoane depistate pozitiv la îmbolnăvirea cu acest virus, conform datelor de la D.S.P. Sibiu, numai 67 elevi din județul Sibiu vor învăța în sistem online.

Orele se desfășoară în sistem online la:

- clasa a VIII-a B de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu – elev confirmat pozitiv (29 elevi vor învăța în sistem online);

- clasa a I-a A de la Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu – elev confirmat pozitiv (24 elevi vor învăța în sistem online);

- clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială ”Ion Pop Reteganu” Orlat – elev confirmat pozitiv (14 elevi vor învăța în sistem online);

Au fost depistate cazuri de preșcolari, elevi sau cadre didactice pozitivi COVID și la:

- clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic Mârșa - elev confirmat pozitiv (cursurile nu se suspendă);

- clasa a III-a de la Școala Gimnazială ”Hermann Oberth” Mediaș - elev confirmat pozitiv (cursurile nu se suspendă);

- clasa a IX-a E de la Colegiul Economic ”George Barițiu” Sibiu - elev confirmat pozitiv (cursurile nu se suspendă);

De la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 (luni, 08.02.2021), un număr de 123 cadre didactice (63 au desfășurat ore față în față) și 117 preșcolari și elevi (81 dintre ei au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.     

Joi, 1 aprilie, în județul Sibiu un număr de 24 687 elevi (38,16%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus