Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Amenzi de 32.500 de lei în ultimele 24 de ore. Lipsa măștii, petreceri și ”nerespectarea interdicțiilor privind  libera circulație”

Amenzi de 32.500 de lei în ultimele 24 de ore. Lipsa măștii, petreceri și ”nerespectarea interdicțiilor privind  libera circulație”

Polițiștii sibieni au aplicat 155 de sancțiuni contravenționale în valoare de 32.500 de lei, în ultimele 24 de ore anunță Instituția Prefectului într-un comunicat transmis astăzi. ”Au fost verificate 1.251 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 85 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 374 de mijloace de transport, din care 51 de mijloace de transport în comun”, se arată în comunicat. 43 de sancțiuni în valoare de 25.500 de lei au fost aplicate peroanelor fizice pentru organizarea și participarea la activități în spații pentru care s-au instituit restricții / interdicții, 72 de sancțiuni în valoare de 5.000 de lei au fost acordate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție; și alte 40 de amenzi în valoare de 2.000 de lei s-au acordat pentru ”nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, după cum se precizează în anunț.

În contextul instituirii măsurii carantinei în zona UAT Tilişca și orașul Cisnădie, jandarmii și polițiștii sibieni au acționat în filtre amplasate la intrarea în / ieșirea din zonele carantinate, ocazie cu care au fost controlate 2429 de persoane și 1701 auto. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate 6 avertismente scrise pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, fiind verificate 17 persoane și 2 societăți comerciale. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 44 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 139 solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1098

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus