Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
24°C

O fetiță de 14 ani a fugit de acasă, ieri dimineață. Dacă o vedeți, sunați la 112

O fetiță de 14 ani a fugit de acasă, ieri dimineață. Dacă o vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Polițiștii sibieni au fost sesizați azi-noapte, în jurul orei 00:30, de către o femeie, cu privire la faptul că, la data de 3 aprilie, în jurul orei 10, fiica sa minoră, SIMION ELENA DENISA, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, din localitatea Hoghilag, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 162 cm, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt.

În momentul plecării, minora purta un hanorac de culoare gri cu glugă, pantaloni tip blue - jeans de culoare albastru  și ghete înalte de culoare negru.

Semne particulare: strabism la ochiul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus