Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Asociatia ”Job în Sibiu” prezintă Banometru, un program gratuit ce oferă sprijin celor care își doresc să devină sănătoși din punct de vedere financiar

Asociatia ”Job în Sibiu” prezintă Banometru, un program gratuit ce oferă sprijin celor care își doresc să devină sănătoși din punct de vedere financiar

În perioada aprilie – iulie 2021, Asociația ”Job în Sibiu” organizează întâlniri săptămânale, gratuite și interactive unde cei interesați pot descoperi posibile soluții financiare pentru situația în care se află.

Participanții au oportunitatea participării la patru ședințe de coaching gratuit ulterioare, în care să identifice chiar ei posibilele soluții pentru situația în care se află, fie că este vorba despre încercări legate de job (sau lipsa acestuia) sau/și de bani.

”De șase ani Asociația Job în Sibiu îi sprijină pe cei care au dificultăți legat de locul de muncă. Prin ateliere și consiliere individuală îi ajutăm pe cei care nu reușesc să se angajeze, pe cei care își doresc un alt job sau vor să afle care sunt opțiunile pe care le au în carieră. În tot acest timp am putut observa încercările financiare pe care le au majoritatea candidaților când sunt în căutarea/schimbarea unui (alt) job. De aceea am ales să promovăm programul gratuit Banometru iar ulterior să-l integrăm în programele organizației”, arată reprezentanții asociației sibiene.

Banometru.ro oferă următoarele:

Informații despre ce inseamnă educație financiară și definirea conceptelor de bază și a principiilor care guvernează banii

Claritate în relația cu finanțele personale – cum suntem legați de banii din viața noastră?

Înțelegere fără judecată - explorăm principiile care ne guvernează viața financiară și consecințele acțiunilor noastre

Sprijin - îi susținem pe participanți în crearea unui plan personal de atingere a obiectivului financiar dorit, prin identificarea situației actuale și a problemei, conștientizarea opțiunilor și alegerea unei opțiuni pe care o consideră ca fiind viabilă. Le suntem alături ca partener de drum înspre atingerea obiectivului!

Aplicabilitate - aplicăm în viața noastră informațiile învătate, personalizat pentru situația proprie.

Participanții sunt încurajați să primească răspuns la multe intrebări despre finanțe, printre care:

Cum facem să ne ajungă banii?

Cum câștigăm mai mulți bani?

Cum ne administrăm banii?

Cum să cheltuim mai puțin?

Cum să nu mai dăm banii pe lucruri inutile?

Cum să facem economii?

Cât și în ce instrumente să economisim?

Să luăm sau nu credit acum?

Cum să luăm un credit?

Cum să refinanțăm creditele pe care le-am luat?

Am fost executați pentru un credit de nevoi personale – ce să facem?

În ce să investim și cum începem?

Banometru este un program gratuit, ce îți oferă sprijin pentru ca tu să devii sănătos din punct de vedere financiar. Programul este realizat în parteneriat de către Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală (AEVR), Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și ING Bank. Asociația Job în Sibiu este beneficiar al programului de granturi Fondul Banometru. 

Pentru mai multe informații despre program:

Prin email: [email protected]

Pe WhatsApp: Bianca Staicu: 0758 723052, Marius Ciucă: 0769 909646

www.banometru.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1285

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus