EVOLOAD - Bursă sigură de transporturi

Transportatorii și expeditorii din întreaga țară vor avea în curând la dispoziție cea mai sigură și eficientă bursă de transport. Se numește Evoload iar momentan mii de transportatori și unii dintre cei mai mari producători și expeditori din Europa precum QFORT li s-au alăturat. 

Simplitate și eficiență – așa se rezumă cel mai bine conceptul pe care noua bursă de transport, Evoload, a fost creată. Companii verificate și de încredere, profile actualizate constant, recenzii, date oficiale ANAF, sistem avansat de ofertare, localizare GPS direct din aplicație - sunt elementele pe care le veți găsi pe Evoload. Mai simplu de atât nu se poate! 

Platforma a fost gândită pentru a optimiza timpul de răspuns și costurile destinate transporturilor, cererile și ofertele fiind ușor de accesat și gestionat. 

Transportatorul își poate salva și gestiona flota auto direct din platformă. În momentul în care vede o cerere de transport pe care o poate onora, acesta poate trimite o ofertă către expeditor cu un singur click. Poate vedea statusul acelei oferte iar în momentul în care a fost acceptată, cu un singur click poate trimite datele salvate în platformă către expeditor pentru crearea unei comenzi de transport. După acceptarea comenzii, comunicarea dintre transportator și expeditor se face în timp real prin statusuri, notificări și localizare GPS direct din platformă. 

Experiența pentru expeditor este la fel de intuitivă, aceștia având la dispoziție cel mai avansat sistem de ofertare de pe piață. Acest sistem ajută expeditorii în a procesa și alege cea mai sigură și avantajoasă ofertă de transport disponibilă. Cum? Ofertele de preț sunt primite în timp real, sunt ușor de accesat și vizibile într-un tabel structurat care conține toată informația necesară pentru a alege cea mai bună ofertă - prețul, data de încărcare, descărcare, plus profilul și recenziile transportatorului. 

Mai mult, pentru o gestionare mai eficientă a transporturilor, platforma oferă rapoarte și grafice detaliate prin care se poate ține evidența asupra activității companiei iar pentru transparența și siguranta utilizatorilor, cu ajutorul integrării cu ANAF, utilizatorii pot vedea toate datele oficiale, cifra de afaceri, profit și numărul de angajați ai potențialilor colaboratori. 

Platforma va fi lansată în luna mai, 2021, însă înscrierile se pot face încă de pe acum. Totodată, beneficiați de o perioadă gratuită de 60 de zile, fără obligații contractuale. 

Alătură-te și tu celei mai sigure comunități și celor mai mari producători și expeditori din Europa: www.evoload.ro.

Comentarii

1 comentarii

Preda ioan

Acum 6 luni

Mult noroc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus