Luni,
17.05.2021
Innorat
Acum
14°C

USR PLUS vrea să scoată spitalul județean de sub ”umbra” PNL: ”De această dată va câștiga profesionalismul și nu culoarea politică”

USR PLUS vrea să scoată spitalul județean de sub ”umbra” PNL: ”De această dată va câștiga profesionalismul și nu culoarea politică”

Copreședintele USR PLUS Adrian Echert a anunțat astăzi că va urmări transparentizarea concursului postului de manager al Spitalului Clinic Județean, pentru a ”câștiga profesionalismul și nu culoarea politică”. ”Una dintre cele mai importante instituții ale Județului Sibiu, Spitalul Județean, își caută manager nou. Ca membru al consiliului de administrație dar în primul rând ca și sibian îmi doresc ca această funcție să fie ocupată de un profesionist responsabil care să pună pe primul plan interesul și binele pacientului, dar și să susțină noile investiții și poate în primul rând să fie un liant între echipele medicale si administrație. Cu toții am înțeles în ultimul an că în spitale nu merg compromisurile de niciun fel și trebuie să fim mereu pregătiți pentru ce e mai rău. Am promis că mă voi implica în organizarea transparentă a concursului pentru acest post și vreau să subliniez că voi face tot ce este posibil ca în aceasta funcție să fie ales un adevărat profesionist”, a anunțat Adrian Echert într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Consilierul județean a precizat că  Alianța USRPLUS ”a promis și face toate demersurile pentru a depolitiza aceste funcții și pentru a le scăpa din zona “sarcinilor“ de partid”.  ”Suntem implicați în procesul de concurs și vom fi atenți la toate derapajele ce pot apărea. Fac astfel un apel ca cei care se pot implica în managerierea Spitalului Județean să participe cu încredere întrucât de această dată va câștiga profesionalismul și nu culoarea politică”, a mai scris Echert.

 

Vizualizari: 1557

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Canaris

Acum 3 săptămâni

Pe pariu că o să fie un slugoi sau o sluguta a PNL ului.... Ăsta de la autobaza sau aia care a fost înainte de el... Sau vreunul agreat de voi... Până vine PSD-ul la putere și pun ei unul cu adevărat competent... Jalnic.... În CA la spital nu are ce căuta nici un politician... Nici tu nici alți... Spitalul trebuie să fie al comunității nu o sursă de venituri pentru politicieni...
Raspunde

Maria Onisor

Acum 3 săptămâni

Trebuie ca politicul sa fie scos din toate institutiile si societatile publice. Au abuzat destul de banii nostri! Bravo, USR! Ati acos pe usa din dos pe Capraru de la Tursib iar Mircea de la Urbana a scapat ca prin urechile acului. Hai , ca se poate!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus