Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Mesajul premierului Florin Cîțu, de Ziua Libertății Presei: „lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum”

Mesajul premierului Florin Cîțu, de Ziua Libertății Presei: „lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum”

În 3 mai este sărbătorită Ziua Mondială a Libertăţii Presei, ocazie cu care premierul României, Florin Cîțu, a transmis un mesaj presei din țara noastră. Premierul spune că lupta jurnaliștilor pentru adevăr este vitală acum „pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 și vaccinare în pandemie”.

„Le mulţumesc jurnaliştilor pentru munca lor din timpul pandemiei, în aceste vremuri dificile, şi pentru ei. Informaţia verificată şi corectă despre efectele Covid-19 trebuie să ajungă la public, pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor. Iar lupta jurnaliştilor pentru adevăr este vitală mai ales acum, pentru a combate tot ce înseamnă fake-news despre Covid-19 şi vaccinare în pandemie”, a scris Florin Cîţu, luni, pe Facebook.

Premierul a cerut jurnaliştilor să fie în continuare parteneri în eforul de informare corectă a populaţiei.

„Vă rog să fiţi în continuare parteneri în acest efort comun al informării corecte şi al responsabilizării românilor, de a se vaccina în număr cât mai mare, pentru a ne întoarce la normalitate. Vă doresc să rămâneţi mereu liberi, de partea adevărului şi binelui public, independenţi, să informaţi corect opinia publică. La mulţi ani tuturor celor care lucrează în mass-media”, a mai transmis premierul.

Sursa: news.ro

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus