Luni,
05.12.2022
Partial Noros
Acum
8°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Copiii au nevoie de ajutorul nostru!

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Copiii au nevoie de ajutorul nostru!

Săptămâna trecută am jucat o partidă de Remy cu copiii de la Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilități din Turnu Roșu. A fost un joc bun, în care competitorii mei au câștigat. Sunt copii inteligenți, atenți și implicați în tot ceea ce fac.

Le-am promis că îmi voi lua revanșa și i-am provocat, pentru următoarea vizită, la o partidă de fotbal în curtea Centrului, dar și la una virtuală, de FIFA. Mingile și playstation-ul vor fi cadou din partea noastră.

Am fost la ei pentru a le duce niște cadouri dulci, de Paști, și jocuri potrivite vârstei lor (Monopoly, Remy, Șah și cărți de joc). Bucuria de a avea musafiri și dorința de a-i îmbrățișa pe cei care le trec pragul sunt impresionante. Acești copii au nevoie de dragoste și de toată atenția noastră.

La rândul meu, am primit daruri din partea copiilor: un ghiveci cu flori și un aranjament de Paști, făcut de ei.

Am fost, din nou, și la Mediaș, la Centrul de zi “Sf. Casian” pentru terapia copiilor diagnosticați cu autism, împreună cu Mihai Macaveiu – președintele PSD Mediaș și consilierul județean Dana Morăraș. Și lor le-am dăruit pungi cu dulciuri și fructe, dar am făcut și o donație în bani, pentru a ajuta Centrul să facă față cheltuielilor curente.

Fac public contul Centrului, în care puteți dona și dumneavoastră, contribuind la terapia acestor copii mai puțin norocoși ca noi:

RO80BTRLRONCRT0445700801, deschis la Banca Transilvania din Mediaș, de către Asociația Sfântul Casian.

În numele lor și al părinților care fac sacrificii enorme pentru a-și ajuta copiii, vă mulțumesc!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus